Tule Tallinna Ettevõtluspäeva koostööpartneriks ja loome koos sisukat programmi!

Tallinna Ettevõtluspäeva korraldamisel on Tallinna ettevõtluskeskus alati kaasanud koostööpartnereid, nii ka sel aaastal. Kui arvad, et saaksid omalt poolt programmi veelgi sisukamaks ja huvitavamaks muuta, võta julgelt ühendust!

Tallinna Ettevõtluspäev toimub 1. oktoobril Radisson Collection hotelli konverentsikeskuses, Rävala pst 3, Tallinn

Ettevõtluspäeval soovime pakkuda kasulikku infot, häid ideid ja inspiratsiooni juba tegutsevatele ettevõtjatele ning hoogu tiibadesse nendele, kes alles veeretavad oma peas mõtet ettevõtlusega alustada.

Tallinna Ettevõtluspäeva. 2024. a peateema on Ettemõte. Püüame päeva jooksul üheskoos lahti mõtestada ettevõtluse erinevaid tahke, rõhutades strateegilist mõtlemist ja vaadet eelseisvale ehk tulevikku. “Ettemõte” on midagi, mis puudutab iga ettevõtjat, sõltumata nende äritegevuse etapist.

Iga partner lähtub ürituse kokkupanekul oma valdkonnast ning proovib sisu ettevõtluspäeva peateemaga siduda.

Tallinna Ettevõtluspäeva keskus on 1. oktoobril Radisson Collection hotelli konverentsikeskuses, Rävala pst 3, Tallinn. Tallinna ettevõtluskeskus tasub konverentsikeskuse rendi, tehnika ja teavituskampaania eest, ürituse korraldajate kanda jäävad kulud, mis puudutavad juba konkreetselt partneri poolt korraldatava ürituse sisu (esinejad, spetsiifilised soovid jms). Partner võib programmis olevat üritust korraldada ka oma ruumides, kuid siis soovitavalt mitte põhipäeval. Oma ruumides korraldatud ürituste tehnilise korraldamise ja läbiviimise eest hoolitseb partner ise, ettevõtluspäeva programmis kajastatakse ürituse sisututvustust ja toimumise infot (nt aadress).

Kuidas programmiga liituda: Oma üritusega ettevõtluspäeva programmi kandideerimiseks palume täita hiljemalt 15. augustiks veebi registreerimisvorm. Radisson Collection hotelli konverentsikeskuse ruumidesse saab üritusi lisada kuni saalide ajakava täitumiseni.  Lisaküsimuste korral pöördu palun agne.unn@tallinnlv.ee.

Korraldajatele mõeldud info on kättesaadav ka ettevõtluspäeva kodulehel http://ettevotluspaev.tallinn.ee/korraldajale/