Tulevikutoit kui ettemõte

01.10.2024

10:15 - 11:15

Radisson Collection hotelli konverentsikeskus, Rävala pst 3, Tallinn

Salvesta kalendrisse



Tagasi programmi

Tulevikutoit kui ettemõte

Käsitleme toidu trende ning mõtiskleme tulevikutoidu teemal.

Vestlusringis on
Rain Kuldjärv TFTAK teadur,
Kristi Lember ÄIO TECH OÜ,
Katre Kõvask YOOK Production,
Silver Laus või Siim Kabrits Shroomwell,
Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja

Sihtgrupp


Toidu töötlejad, kõik huvilised

Esinejad


Rain Kuldjärv TFTAK teadur,
Kristi Lember ÄIO TECH OÜ,
Katre Kõvask YOOK Production,
Silver Laus või Siim Kabrits Shroomwell,
Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja

Korraldaja


Eesti Toiduainetööstuse Liit