Arendusprojekt 2022 võitja Kaamos Kinnisvara AS julgustab ettevõtluskonkursist osa võtma

Konkursi “Arendusprojekt 2023” eesmärk on tunnustada ettevõtjaid ja organisatsioone, kelle teostatud kinnisvara arendusprojektid aitavad kaasa kaasaegse, säästliku, ettevõtlust või turismi soosiva linnaruumi kujundamisele ning inimsõbraliku elukeskkonna loomisele.

Eelmise aasta arendusprojekti võitja oli Polarise maja Avala ärikvartalis, arendaja Kaamos Kinnisvara AS.

Järvevana tee ja Filtri tee vahelisele alale loodav Avala ärikvartal on kujundamas endisest tühermaast uue ilmega ettevõtluspiirkonda. Uue 12-korruselise Polarise büroomaja valmimisega lisandus kvartalisse 11 000 ruutmeetridt A-klassi büroopinda. Keskkonnasõbraliku maja märgist LEED GOLD kandev uus büroomaja ammutab energiat Tallinna suurimast päikesepargist, hoone katus on kaetud õhku puhastava materjaliga.

Konkursile on oodatud osalema kõik Tallinna ettevõtted, kes on aastaga omas valdkonnas midagi märkimisväärset korda saatnud. Näiteks toonud turule põneva toote või teenuse, loonud oma tegevusega ühiskonnale lisaväärtust või valmis saanud ägeda koostööprojektiga. Oma kandidatuuri saab üles seada seitsmes kategoorias Tallinna Ettevõtluspäeva kodulehel kuni 10. septembrini.

2023 arendusprojekt auhinnale saavad kandideerida projektid, mis vastavad järgmistele nõuetele:

  • tegemist on Tallinnas teostatud kinnisvara arendusprojektiga, mis on ehitatud viimase 2 aasta jooksul ja mis on valminud/valmimas 2023. aastal;
  • projektiga seotud investeeringute maht on üldjuhul enam kui 3 miljonit eurot;
  • projekt aitab kaasa kaasaegse, säästliku, ettevõtlust, turismi või inimsõbralikku elukeskkonda soosiva linnaruumi kujundamisele;
  • projekt väärtustab piirkondlikku või ajaloolist eripära ning on kvaliteetse linnaruumi näiteks.

Vaata Kaamos Kinnisvara tegevjuhi Taimo Mureri videopöördumist