Fotod Tallinna Ülikooli laborite külastusest ettevõtluspäeval

Tallinna Ülikooli loodusteaduste insituudis tegeletakse inimese tervisteadlikkuse, töövõime ja heaolu interdistsiplinaarse uurimisega, samuti arvestades erinevaid kontekste, sealhulgas näiteks töökeskkonda.

Tallinna Ülikooli loodusteaduste insituudis tegeletakse inimese tervisteadlikkuse, töövõime ja heaolu interdistsiplinaarse uurimisega (arvestades kehalise ja vaimse suutlikkuse ning heaolu neuroloogilisi, biokeemilisi, füsioloogilisi, mehhaanilisi, käitumuslikke, keskkondlikke, loovtegevuslikke ja sotsiaalseid aspekte), samuti arvestades erinevaid kontekste, sealhulgas töökeskkonda.

2. oktoobril oli huvilistel võimalus külastada sooritusvõime analüüsi, kehakoostise analüüsi ja molekulaarteaduste laborit, mille käigus kohtuti teadlastega, kes tutvustasid ülikooli võimalusi koostööks erasektoriga.

Sooritusvõime analüüsi labori külastus

TLÜ loodus- ja terviseteaduste instituudi spordibioloogia dotsent Indrek Rannama tutvustas sooritusvõime analüüsi laborit.

Kehakoostise analüüsi labori külastus

TLÜ loodus- ja terviseteaduste instituudi liikumisteaduste nooremlektor Kristi Pedak ja TLÜ loodus- ja terviseteaduste instituudi füsioloogia lektor Triin Rääsk tutvustasid kehakoostise analüüsi laborit.

Molekulaarteaduste labori külastus

Molekulaarteaduste laborites tutvustas TLÜ loodus- ja terviseteaduste instituudi tooteinnovatsiooni peaspetsialist Maria Martšenko edukaid koostööprojekte kosmeetikatoodete ja loodusressursside väärindamise suunal. Samuti molekulaarteaduste labori poolt teostatavaid keemilisi analüüse.

Vaata fotosid laborite külastusest ja koostöö huvi korral kirjuta exu@tlu.ee