VIDEO: Särav startija 2023 tiitli pälvinud Iglupark julgustab ettevõtluskonkursist osa võtma

Särav startija 2024 ettevõtlusauhinnaga soovib Tallinna linn tunnustada Tallinna alustavaid ettevõtjaid, nende ettevõtlikkust, uuendusmeelsust ning kiiret arengut.

Eelmisel aastal pälvis Särava startija auhinna Iglupark OÜ.
Iglupark on koht, kus saab ühendada töö, puhkuse ja tervise. Iglupark koosneb omanäolistest väikestest disainmajakestest, mis on valmistatud Eestis, pakkudes võimalust veeta kvaliteetaega. Iglupark asub Tallinnas Noblessneri sadamas ja selle loomiseks on investeeritud peaaegu miljon eurot. 

Konkursile on oodatud osalema kõik Tallinna ettevõtted, kes on aastaga omas valdkonnas midagi märkimisväärset korda saatnud. Näiteks toonud turule põneva toote või teenuse, loonud oma tegevusega ühiskonnale lisaväärtust või valmis saanud ägeda koostööprojektiga. Oma kandidatuuri saab üles seada seitsmes kategoorias Tallinna Ettevõtluspäeva kodulehel kuni 10. septembrini.

Kandideeri 2024 särava startija auhinnalekui oled Tallinnas äritegevusega alustanud viimase kolme aasta (2022-2024) jooksul ja tegutsed peamiselt Tallinnas ning oled äriregistrile esitanud vähemalt ühe majandusaasta aruande.

Vaata ka Iglupark videot

Iglupark_särav startija 2023