Tulevikutoit kui ettemõte
01.10.2024
10:15 - 11:15
Radisson Collection hotelli konverentsikeskus, Rävala pst 3, TallinnSalvesta kalendrisse
Tulevikutoit kui ettemõte
Käsitleme toidu trende ning mõtiskleme tulevikutoidu teemal.
Vestlusringis on
Rain Kuldjärv TFTAK teadur,
Kristi Lember ÄIO TECH OÜ,
Katre Kõvask YOOK Production,
Silver Laus või Siim Kabrits Shroomwell,
Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja
Sihtgrupp
Toidu töötlejad, kõik huvilised
Esinejad
Rain Kuldjärv TFTAK teadur,
Kristi Lember ÄIO TECH OÜ,
Katre Kõvask YOOK Production,
Silver Laus või Siim Kabrits Shroomwell,
Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja
Korraldaja
Eesti Toiduainetööstuse Liit