Kolme ettevõtjaga arutatakse, kuidas külalislahkuse sektor saab kestlikke põhimõtteid järgides luua suuremat lisandväärtust ja tõsta kogu sihtkoha konkurentsivõimet. Vastuseid otsitakse küsimustele – kas kestlik mõtteviis ja rohesertifitseerimine aitavad tööprotsesse jätkusuutlikumaks muuta ja optimaalsemalt majandada, kuidas (re)disainida oma teenused kestlikuks ning korraldada keskkonnasõbralikke üritusi.
Esinevad:
Kristjan Päeske LEE Restoran, esimene Green Key märgisega restoran Eestis, roheaktivist ja vastutustundliku ettevõtluse eeskõneleja;
Ryan Jenkins DEN Eesti – Travelife märgisega reisibüroo, peamisteks partneriteks kruiisifirmad;
Aivar Sirelpuu – Alexela Kontserdimaja, ürituskorraldus ja esimene Green Key konverentsikeskus Tallinnas;
Moderaator – Maarja Pakats (Euroopa Rohepealinna Büroo).