Eesti Toiduainetööstuse Liit: Toidule ja tarbijale väärtust luues

Sisu

Keskendume lisandväärtuse loomisele toidusektoris ja teadlastega koostööle: kuidas anda lisaväärtust toiduga tarbijale, kuidas tarbijad võtavad vastu lisandväärtusega tooteid ja milline on meie tuleviku toidulaud?

Seminar koos diskussioonivooruga
Teadlastega koostööst räägime TFTAK teaduri Rain Kuldjärvega
Diskussioonivoorus osalejad –
Liina Kimmel Nordicmilk OÜ tooteinnovatsiooni juht;
Martin Raisma Värska Originaal AS äriarendusjuht;
Lisli Pak Kadarbiku Köögivili OÜ projektijuht.

Moderaator: Sirje Potisepp Toiduliidu juhataja

Korraldaja
Eesti Toiduainetööstuse Liit
Toimumiskoht
Viru Konverentsikeskus
Saal
Bolero 1
Algus / Lõpp
12:30 - 13:30