Toidutööstuste väljakutsed muutuste keerises

Sisu

Keskendume keskkonna jalajälje vähendamise tegevustele ja rohepöördesse panustamisele sektoris.

Ülevaade jätkusuutliku tarbimise ja elustiili uuringust – Ülle Ainsalu Orkla Eesti AS jätkusuutlikkuse juht

Rohepööre jäätisetööstuses – Aivar Aus Premia Tallinna Külmhoone AS tegevjuht

Rohepööre joogitööstuses – Eva Maarend Saku Õlletehas AS turundusjuht

Moderaator: Sirje Potisepp

 

Sihtgrupp: Toidu ja toidu tootmisega kokkupuutuvad inimesed, avaliku sektori esindajad,ettevõtjad ja kõik tarbijad

Korraldaja
Eesti Toiduainetööstus Liit
Toimumiskoht
Viru Konverentsikeskus
Saal
Bolero 1
Algus / Lõpp
11:00 - 12:30