Avalehele

Printerisõbralik versioonToiduliit keskendub ettevõtluspäeval teadusasutuste ja ettevõtete koostööle

30. september 2010

Tallinna ettevõtluspäeval 7. oktoobril korraldab Eesti Toiduainetööstuse Liit seminari „Toiduainetööstus – töötleva tööstuse lipulaev”, kus keskendutakse teaduse ja toiduainetööstuse koostööle.

Tallinna Ettevõtlusameti juhataja Marek Jürgensoni sõnul on toiduainetööstuse liit pikaajaline partner ettevõtluspäeva korraldamisel. „Tegemist on erialaliiduga, kes tahab oma kogemusi avalikkusega jagada,” märgib Jürgenson tunnustavalt. „See on ka igati arusaadav, sest tegemist on töötleva tööstuse suurima valdkonnaga, millega puutub kokku iga inimene iga päev.”

Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potisepp kinnitab, et toiduainetööstusettevõtete koostööst teadusasutustega räägitakse seminaril praktiliste näidete varal – seekord keskendutakse AS-ile Leibur.
Juttu tuleb ka Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse tegemistest.
 
„Kuid ettevõtluspäeva seminarid pakuvad meile ka head võimalust edastada tarbijainfot – tutvustame uuringuid või kaasame aruteludesse toitumisspetsialiste,” selgitab Potisepp seminari eesmärke.
Seekordsel seminaril kõneleb Mai Maser toidurasvade tähtsusest, toimub ka traditsiooniline uute toodete degusteerimine.

Seminar toimub Viru hotelli konverentsikeskuse Bolero 2 saalis kell 11.00-12.30.

Ettevõtluspäeval toimuvad mitmed ringkäigud, üks neist AS-i Leibur. Grupi suurus on 25 inimest, aeg 10.00-11.00.

Ettevõtluspäeva info http://ettevotluspaev.tallinn.ee.

Lisainfo:
Sirje Potisepp
648 4621
sirje@toiduliit.ee


Arhiiv