Edulugude seminar "Suurus on oluline?"

Korraldaja
Tallinna Ettevõtlusamet
Sisu

Mis on eduka ettevõtmise saladus? Kas olulisem on suur idee või suur meeskond? Kas ka väike võib olla suur või saada suureks? Showelementidega rikastatud edulugude seminaril uurib moderaator Urmas Vaino Eesti tublidelt ettevõtjatelt, mis siis tegelikult on oluline. Toome Teie ette kuus väikeettevõtjat, kes on valmis jagama oma lugu. Saame teada, kuidas ja miks neist said ettevõtjad, milliseid samme nad selleks on pidanud astuma, mis on sellel teel olnud kõige raskem ning mis on positiivselt üllatanud.

Esinejad

Edulugude seminaril astuvad Teie ette:



  • Karl Saluveer-  Groveneer OÜ Groveneer toodab innovaatilist naturaalsest väärispuidust seinakattematerjali, mis võitis rahvusvahelise disainiauhinna Red Dot. Selle ülikiiresti paigaldatava “tõmba-ja-kleebi” kinnitusega naturaalsest väärispuidust seinakattematerjal sünniloo toob meieni Groveneeri co-founder ja brändijuht Karl Saluveer.

  • Alver Kivirüüt - Disctroyer OÜ Disctroyer toodab esimesi Eestis välja arendatud discgolfi kettaid, mis omavad ka rahvusvahelise discgolfi assotsiatsiooni sertifikaate. Kuuleme, kuidas discgolfiharrastajad otsustasid hakata tootma discgolfikettaid.

  • Maria Tammeorg - Mammu Couture Mammu Couture tõeliselt naiselikud kleidid on tuntud just oma glamuuri – pärlite, tikandite, uhkete volangide, tülli ja sametiste detailide poolest.  Oma loo räägib Mammu Couture looja, kes ei julgenud isegi unistada, et temast võiks saada moedisainer.

  • Kriss Eglite - New Vintage by Kriss Kriss Eglite on Eesti esimene Kuldnõela nominendist ehtedisainer. 2011. aastal alguse saanud kodumaine NVbyK loob inspireerivaid ehteid, mis julgustavad naisi suurelt mõtlema, julgelt tegutsema ning elama täiel rinnal. NVbyK usub, et iga naise unikaalsus on väärt tähistamist ning esile tõstmist.

  • Peeter Pihel  - Fotografiska Restoran Säästliku toiduvalmistamise kirgliku eestvedaja, tippkokk Peeter Piheli eesmärgiks oli luua Fotokunstikeskusesse Fotografiska inspireeriv restoran, kus valmistatakse toitu ressursihoidlikult ja suhtutakse hoolivalt keskkonda. Restoran püüab tähelepanu pöörata sellele, mida me sööme ja joome ning suunata inimesi jätkusuutlikumate harjumuste poole. Kuuleme, kas ja kui lihtsasti on see neil õnnestunud.

  • Jan Inno Matsimoka OÜ 1982 aastal alguse saanud Eesti pereettevõte Matsimoka toodab ning müüb traditsioonilisel meetodil valmistatud ja ainult Eesti toorainest valmistatud lihatooteid. Saame teada, miks otsustasid kolm, täiesti teisel erialal töötanud noort inimest ühtäkki lihameistriteks hakata?


Oleme kindlad, et need inspireerivad lood motiveerivad teid oma unistusi ja ideid ellu viima.


 

Sihtgrupp
Alustavad ja tegutsevad ettevõtjad
Toimumiskoht
Original Sokos Hotel Viru Konverentsikeskus Grande 1+2 saal